![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün golden sora yanındaki arkadaşları deli gibi sevinirken hakan yakın gülümsemedi bile, çok takdir ettim gerçekten, podolski de aynı şeyi yapmıştı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | içLerinde biraz türklk warmş demk..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence bu çocuk alınmalı nobreden daha yararlı olacağı kesin yada sivok zapatocny(umarım doğru yazmışımdır) bunları 5'e katlar bide gökhan inleri alamız lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamlar daha ne yapsın helal olsun hakan 2. golude atabilirdi.davranışlarını taktir etmek lazım gülümsemediler bile
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Alıntı:
2- hiçbir futbolcu a takım antrönörü kadroya almadan kendi gelip forma giyemez( halil-topuz-tekke-nuri) gibi 3- fatih terim teknik adam ise bi takımın başında ilk önce gs li olacaksın please fb li olacaksın. 4- senle alakalı değil bu yaçacağım bu eren bana fazla şişiriliyor gibi geldi. akşam pek bi etkisini göremedim açıkçası ama gökhan iyi oyuncu belli ediyor kaletesini. ama inanırmısınız gökhanı fb ile iki hazırlık maçında seyretmiştim ve beğenmiştim ozaman ama hocalar beğenmiyor işte. tıpkı terimin appiahtan topçu olmaz dedeği gibi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya istemiyorum bu adamı sevmedim hakan baltanın karşısında bende oynasam yetenekli görünürüm adamın aklında geçen beşiktaşıma kapak atıp hayatının parasını kazanmak dün millioyuncularımızı sakatlamak için daldı resmen
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beyler birşeyi unutuyoruz bunlar türk statüsünde oynayamazki ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64701-eren-derdiyok-attigimiz-golde-icimizden-sevindik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 11:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |