![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyon olalım bu sene uçalım göklere koyalım cimboma fenere bir çizik atalım dertlere beşiktaşım seninle uçalım göklere ooooOOOoooo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence bu yıl çArşı oskar alır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | takımın kendine olan güveni oturursa ve bu, her dakika içlerinde "bir şey olacak ve bu maçı kazanacağız" düşüncesi belirecek kadar olursa işte o zaman şampiyon olduk demektir, taraftarın gazına burada yer yok, zaten bu durumda taraftar da ister istemez tribünde olacaktır, her şey yönetim-futbol takımı birlikteliğine bağlı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cok guzel yazı yazılmıs.. İlginctir sacma sapan konularda herkes hemfikir olurken, boylesi onemli bir sagduyu cagrısı oldu mu gaz deniyor...Ben sonuna kadar arkasındayım...Herkes ustune duseni yapmalıdır... Bu arada taraftarın katkısını gozardı etmekte pek mantıklı degil...Furtbol takımının kalitesi tabiki onemli, iyi yonetilmek, teknik direktor kabiliyetide onemli faktorler ama seyirci destegi ozellikle ic saha maclarında cok buyuk itici guc..Liverpool macındaki destek sizce hic mi skora etki etmedi??? Peki etmediyse niye deplasmandaki macta tam tersi bir tablo olustu?? Bu ornek, taraftar desteginin onemi icin cok buyuk bir gosterge bence!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene şampiyonuz ya...kesin... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |