![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar süredir olduğu önemli değil, halen onu geçecek başarılar yakalayan çıkmadı. Daha iyisi gelene kadar en iyisi Rüştü'dür. Burdaki herkeste aynı görüşte zaten, Rüştü hiçbir zaman takımını satmaz, rakibe saldırmaz, saha dışında boş laflarla piyasa yapmaz. Bunu herkes biliyor, o yüzden de halen Türkiye'nin 1 numarasıdır..
__________________ | ||
| | |
| | #2 | |||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | |||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rüştü fenerde oynadığı dönemde bile rüştüyü seviyordum ben.geçen yıl mehmet yozgatlı transferine üzülmüş ancak rüştü transferine sevinmiştim.rüştü bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden birisi.
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştünün kaleciliği ve adamlığı TARTIŞILMAZ.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaş bırakın bu işleri paf takımdan çıkıp beşiktaşın çocuğu dediğimiz adamlar bile çektiler gittiler euro 2008 de kaç tane beşiktaşlı vardı artı rüştü fenerde oynamışsa bu onun değil o zamanlarda yöneticilik yapan ve onu beşiktaşa transfer etmeyen kişilerin hatasıdır | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rüştü bence beşiktaş ilkelerine uygun bir şelilde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını çok iyi görebiliyorum.Ben rüştüyü fenerbahçedeykende severdim.Kişilliği zaten tartışılamaz.Hiçbir zaman centilmen ve efendi duruşunu bozduğunu görmedim.Biz beşiktaşlılara düşen görevde şu an kalemizde ter döken rüştüye sonuna kadar destek vermektir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
rüştünün kalecimiz olmasını istemezdim doğrusu ama kesinlikle rüştüyle ilgisi yok tamamen bizi ilgilendiriyor adam fenerdeyken hep dalga geçtik güldük pembe panter yakıştırmaları yaptık ne oldu adam şimdi kalecimiz benim anlatmak istediğim taraftar olarak dalga geçtiğimiz oyuncuların sonradan bize transfer edilmeleri hiç hoş olmuyo yani
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |