![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
!..Tüm beşiktaş yazarları na ...Turgay Demir,İlker Ateş,Cem Dizdar,Kazım Kanat,Osman Aslan,Faik Gürses,ve diğerlerine.. Bu "Holosko sağaçık oynamaz" teranesi artık can sıktı ..Eskilerin dediği gibi ;"susun da bilmediğiniz,izlemediğiniz anlaşılmasın" ..Bu forumu okuduğunuzu da çok iyi biliyorum.. Kaç kere yazdım gene yazayım, Beşiktaş Hücum da 4-3-3 oynuyor ve her oyuncu diğerinin "partneri" pozizynunda görev alıyor..Yani 1- Top eğer sol kanatta ise ,Holosko ve/veya nobre-Bobo nun partneri olarak direk paylaşıyor, 2-Top orta sahada ise rakip defansın arkasına çapraz koşu atarak akadşlarına ve kendisine boş alan ve pozisyon yaratıyor..ki bunu hem Antalya hem de Brijek maçında çok net gördük.. 3-Top sağ kanatta ise ; ya kendisi alıp gidiyor,ya ayağındaki topla içeri kat ederek arkadan gelen bek e boş alan yaratıyor Beşiktaş savunmaya geçtiğinde ise ; 4-2-3-1 şeklinde diziliveriyor ve herkes topla kale arasına girerek alan savunmasının vazgeçilmez prensibi olarak "her oyuncu diğerinin liberosu" prensibini hayata geçiriyor.(Verilen pozisyonların sebebi sistemden değil kişisel hatadan kaynaklanıyor.) İşte o anlarda da Holosko; 1-Top sağ kanatta ise rakibi ilk o karşılıyor, 2-Kontra top atıldığında,o erişilmez sürati ile rakibini rahatça yakalayıp bozuyor, Top eğer sol kanatta ise ön liberoların kademesine giriyor... Holosko aldığı ,orta avrupa disiplini ile hiç bir özelliğini gereksiz ön plana çıkarmayan bir yapıya sahip..Ama gerektiğinde neler yaptığını geçen sene Trabzon maçında gördük(Erdinç'i adeta kusturdu) Maçları adam gibi analiz etmek yerine ,laf ola beri gele yorumlar yapan sözde "spor yazarları" na duyurulur.. "RAHAT BIRAKIN HOLOSKO'YU DA BEŞİKTAŞI' DA HOCASI NI DA" __________________
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (30-08-2008 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |