![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() Bu arada a.madrid şampiyonlar liginde oynuyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ndn çok zor olsun zenit galatasaray... kazanıo biz kazanamıcas mı biz galatasaraydan daha iyi değil myz bence olabilecek gücümüz var
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir maç aldık diye hemen final havalarına girmemek gerekir, kaç senedir uyduruk takımların bulunduğu gruplarda 3. bile olamıyoruz, avrupa'da tecrübe eksiğimiz var, önce gruplara kalıp iyi bir mücadele sergiledikten sonra takımın da kendine güveni gelir ama eminim şimdi takımda kimse buna inanmıyordur ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence de uçmayalım UEFA da en fazla çeyrek finale kadar gittik. o da 100. yıl kadrosuylaydı. ne finali ne kupası. önce kharkiv i eleyelim sonra gruptan çıkalım da öpüp başımıza koyalım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu kara--kartal tarafından (31-08-2008 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | UEFA'da başarılı olmak için deplasmanları iyi oynamak gerekir.. Rakipler Siroki kadar kolay olmaz ileride.. Gruptan çıkamamak başarısızlıktır ki katılamamayı hiç hesaba koymuyorum..Final oynamak kimine göre çok kolay geliyor.. İstendikten sonra neden olmasın fln deniliyor..Ama ortada gerçekler var istemekle olmuyor bu iş.. Zenit aldı biz neden almayalım deniliyor.. Zenit son yıllarda sürekli üstüne koyan bi takım. Bu sezon ligde pek iyi olmasalar da gördük ki ManU'yu bile yenebilecek güçteler..Kadroları tamamen uyum içinde ve çok oturmuş.Bizim gibi hersezon iskelet değiştirmiyorlar.. Sözün özü Final biraz hayal.. Ama çeyrek final bana göre bu sezon için başarıdır..Ama yine söylüyorum deplasmanda iyi oynaman şart.. Geçen sezon ş.liginde deplasmanda gol atamadık ve 0 çektik. Uefa'da da ileride çok zorlu takımlar gelicektir büyük ihtimalle karşımıza..Final zor ama Çeyrek final olabilir..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü ve defans güven verse, bir de Mehmet Topuz transfer edilse belki... Gerçekçi olalım daha gruplardan çıkamıyoruz senelerdir. Ama imkansız da değil tabi ki... Öncelikli hedef TSL şampiyonluğu olmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |