![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal bir tepki okadar olan olaylardan sonra kim alırki kombine nerde oyniyacağımız meçhul ken kim gider ikitelliye kışın ortasında zatüremi olsun millet şimdi bile üşüyo insan orda | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | daha stad nezman yapılmaya başlıcak o bıle bellı deıl taraftar artık güwenemıyo baksanıza yönetimee Anti Demirören
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öyle yada böyle bende bu yönetmn yaptıklarını begenmyorum ama kötü günde de takımımızın yanında olmalıyız biz sewinmek için sewmedk bunu unutmayalım biz sahadaki milyon dolarlar alan futbolcuları diil üstüne giydikleri o forma için o tribünlerdeyiz ... biz herzaman kapalının ortasındayız öyle yada böyle...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tam beklediğim gibi yıldız oyuncu alsalar bile satılmaz stadın durumu belli değil insanlar ancak 1 2 mac olimpyat stadına gidebilirler ondan sonra o eziyeti cekmemek için gitmezler
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | milleti kac yildir keriz yerine koydular simdi de niye kombine satilmiyor diye agliyorlar.almiyorum kardesim.almayacagim da.adam gibi takim cikarin karsima.adam gibi isler yapin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gerek üye olduğum forumlarda gerekse sohbetlerde hep söyledim ; Yetersiz bir hocamız , sıradan futbolculardan oluşan bir kadromuz ve rezil bir yönetimimiz var. Yönetim hakkında herkes benimle aynı görüşte olmasına rağmen kadro ve hoca konusunda söylediklerim bazı arkadaşları hep kızdırdı. Ama kombinelerin satılmaması da aslında benim haklı olduğumu , "iyi kadromuz var şampiyonda olurduk ama hakemler engelledi" sözlerinin , kendimizi aldatmak ve teselli bulmaktan başka birşey olmadığını ispatlıyor. Taraftar , bu kadro ve hocayla bu senede bir başarı elde edemeyeceğimizi gayet iyi biliyor , o yüzden de kombinelere itibar etmiyor. Aslında futbol çok basit bir oyun, bu oyunun değişmeyen bir numaralı kuralıda şu : BÜYÜK TAKIM BÜYÜK FUTBOLCULARLA OLUR. Bu gerçeği Demirören ve Ertuğrul Sağlşam bir türlü göremedikleri için bu yılda sıradan, anadolu takımlarını bile korkutmayacak bir kadroyla başarı bekleme hayalciliklerini sürdürüyorlar. Bu yıl benim için çok stressiz geçecek , çünkü en baştan şampiyon olamayacağımızı biliyorum , o yüzden de hiç heyecan yapmayacağım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | korayi,buraki,boboyu serdari ibrahimkasi batuhani kucuk muhammeti satin siz satin kendi genclerinize sahip cikmayin kaptirin dunya markasi olacagiz palavrasi sallayin ama aksini yapin siz daha coooookkkk kombine beklersiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | stad konusunda belirsizlik yüzünden insanların kombine almasındaki çelişki olarak kabul edilse bile biz ne transfer için nede hoca için maça gidiyoruz.bütün oyuncular gelir gider hocalarda öyle ama biz beşiktaşı desteklemek için tribünde yerimizi almaya devam ediyoruz.stad'a gelince izinler birtürlü çıkmadığı için büyük olasılıkla bu senede dolmabahçede oynıyacağız. Bence transferden daha çok Yıldırım demirören yüzünden kombine satılmıyo olması daha büyük ihtimal...
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/65517-kombine-satilmiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-06-2008 01:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |