![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maça ilgide çok olacak ama bilet alınca kufurde cok olacak ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | eşini, çocuğunu alıp götürmek isteyenlerin vay haline .. ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçen sene liverpool maçında bile daha ucuzdu.Şimdi adını bilmediğim bi takımın maçı için bu kadar para istemelri saçma... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziklerle aynı yapmışlar . . Çüş
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yuh be yuh anasını satayım liverpool maçında yeni açık 50 ytlydi ayıp be dolandırıyorsunuz ayak üstü! hevesim kursağımda kaldı.zaten haftalık 70 alıyorum 50 ytl nasıl verecez ki bir maça ouf ouf. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 50 ytl olsun yha alt tarafı 10 ytl fazla vermiş oluruz gerçi ben maça gitmiyeceğim yalan olmasın ama gelir için şu anki bilet fiyatları hemen hemen her maçta uygulanmalı bence...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Normal bir lig maçında 30-40 lira gibi fiyatlar olduğu için fiyat o kadar abartı değil.. Gelir düzeyine göre pahalı ama ben bunu lig maçlarını baz alarak söylüyorum.. Birde fiyatların yüksek tutulması insanları kombinelere yönlendirmek adına olabilr. Günümüz şartlarında hergün herşeye zamn geldiği için bilet fiyatlarının zamlanmasıda normal.. Tabi maaşlara yapılmayan zamları gözönünde bulundurmazsak ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |