![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Batuhan'ın futboluna laf söyleyen yoktu zaten, olamaz da, sonuçta daha 17 yaşında...Sadece kendine biraz çeki düzen versin diyoruz, çok şey mi istiyoruz, ne yıldızlar kayboldu bu ülkeden, birinin daha kaybolmasını istemiyoruz... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup´taki son maçında Ermenistan'ı 4-0 yenerek, 19 puanla grubu zirvede bitirdi. Ali Sami Yen'deki mücadelede Ümitlerimiz'i Ermenistan karşısında farka götüren golleri Batuhan (2), Eren ve Özer kaydetti. Bu galibiyetle 19 puanla grubunu lider olarak tamamlayan Ümit Milli Takımımız, 11-15 Ekim tarihleri arasında, 17. Avrupa Ümitler Şampiyonası play-off elemelerinde oynamaya hak kazandı. 26. dakikada, ceza alanı dışında sağ taraftan Aydın Karabulut’un kullandığı serbest atışta, arka direkte iyi yükselen Batuhan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0 34. dakikada, ceza alanı dışından, yine aynı noktadan Aydın Karabulut’un kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Eren kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı: 2-0 45. dakikada, soldan kullanılan korner atışında, ceza alanı içinde Ceyhun’un kafayla indirdiği topu Batuhan, röveşata ile filelere göndererek ilk yarının sonucunu belirledi: 3-0 56. dakikada, Aydın Karabulut’un pasıyla ceza alanına giren Özer, yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek, karşılaşmanın skorunu ilan etti: 4-0. Stat: Ali Sami Yen Hakemler: Babak Rafati, Detlef Scheppe, Patrick Ittrich (Almanya) Türkiye: Onur xxx (Dk. 66 Ufuk xx), Orhan xxx, Eren xxx, Ceyhun xxx, Ferhat xxx, Aydın Yılmaz xxx, Serdar xxx, Abdullah xxx, Aydın Karabulut xxx (Dk. 60 İlhan xx), Özer xxx (Dk. 56 Murat xx), Batuhan xxx Ermenistan: Meliksetyan x, Khachatryan x, Simonyan x, Mkoyan x, Stepanyan x, Nranyan x (Dk. 59 Balabekyan x), Chiligaryan x (Dk. 46 Petrosyan x), Yedigaryan x, Ghazaryan x, Mkrtchyan x, Mkhitaryan x (Dk.77 Bareghamyan x) Goller: Dk. 26 ve 45 Batuhan, Dk. 34 Eren, Dk. 56 Özer (Türkiye) Sarı Kartlar: Dk. 23 Yedigaryan, Dk. 36 Mkrtchyan, Dk. 57 Mkoyan (Ermenistan), Dk. 49 Aydın Karabulut, Dk. 79 Ferhat (Türkiye) kaynak.fanatık.com.tr
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Değerlerini bilmeliyiz bu gençlerin.Sağolsun ertuğrul hoca önemi verio | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhanın sozlesmesı sezon sonunda bıtıyor hala sozlesme ımzalanmadı aydının durumunu bılmıyorum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa maçın videosunu indiren vaarmıı..lüütfeen...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet batuhanın yaşından dolayı kişiliği tam oturmadığından bazen hareketleri bize ters geliyor. bu doğru ama 1 2 sene içerisinde tamamen bir olgun birey gibi davranacaktır ben bunu adım gibi biliyorum. Beşiktaşımızın forvet sıkıntısı olmayacaktır çünkü batuhan gibi yetenekli bir futbolcuya sahibiz. onun haricinde aydın karabulut için pek fazla bişey sölemeye gerek yok zaten kendisi sahada cevaplıyor. çok yetenekli futbolcumuz ben her zaman batuhan ve aydın ın 18 kişilik kadroda yer almasından yanayım . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aydın bası maçlarda ilk onbirde oynamalı çok şeyler kazanabilris ondan ama batunun bir senesi daha far ondan snr o da ilk onbiri zorlar
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |