![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sene iyi ce kötü ya sürekli yerde sut atamıyor calım atmaya calısıyor yerde kalıyor hakeme itirazlar sürekli kendine gelmeli gelmessede bu takımdan gitmeli
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaptanımız olan serdar ozkan hala kendını toparlyamadııı nedennnnnnnn? denızlı ve antalya macında her pozısyonda yyerde kalan her topu öldürennn kaptanımıza ne olduuuuuuu
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yüklenin yüklenin...Serdar Özkan daha 21 yasinda daha 2nci sezonu oynuyor tabikide problem olur ve hatalar yapar..yani ne cabuk harciyorsunuz ...boy pos yerine gelsin daha iyi olucak..adam oyuncu eksiltiyor risk aliyor ama siz yüklenin ..ben aslinda Sivoka Zapoya (cok iyi oyuincular sevyiorum) yüklniyorum cünkü adamlar cok kolay kirmizi kart yiyor önemli maclarda yanliz birakiyor ama kimsede cit yok ama Sedar Özkan hata yapinca yok yakismiyor yok bilmem ne..hic sabirli degiliz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
serdar 6 senedır bjkın malıııı 6 senedır bır turlu gelısım gosteremdııı bakın arda turana
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekincim..Arda yı GS camiası yıldız diye lanse etti ve öyle de gidiyor..Ama biz 3 maç katlanamıyoruz..Bu kadar kötü oynayan varken bırakalım da Serdar da birkaç maç kötü oynasın .ne bileyim yada 1 sezon kötü oynasın..23 yaşından sonra da bizim yıldızımız olsun..nelere sabrettik..buna da sabredelim..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı ben sabır ederım benım ıcın sorun yokk ama ısık goremıyorum o ısıgı bır gorsemmm yemın ederım gıdıp formasını alacagımmm ama ıısık yokk bız ozkanda beklentılı ıcınde oldugumuz ıcınnn elestırıyoruz onda o yetenek var ama bır turlu aklını sahaya veremıyorrrrr kendıne ıı bakmıyor kendını gelıstırmıyor ....
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßence yıLdız oLmaya caLısıyo fLas oLmak ıstıyo cunku cok artısLıe kacıyo oynarken haLßukı yapacagı ßı pas yoLunu uzatıyo ısın..o da kendıne geLır merak etmeyın ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |