![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu yönetimden ne bekliyorsunuz be kardeslerim, be Besiktaslilarim? Stad dediler, daha ortada hiç birsey yok. Transfer dediler, her zaman oldugu gibi kazik yediler. Ne bekliyorsunuz? Trabzon bile bizden daha iyi isler yapmaya basladi (!). Bu da yönetimimizin 'basarisidir'. Helal be, kim tutar sizi!
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tantılsa ne olcak Umbro yine içine edecek formalarım hem tasarımda hem pratikde.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende ağustosta die duydum....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
o markalar formaları daha ıı yapıyo umbro gibi her sene aynı sekılde cıkarmıyo
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çıkmaz ayın son cumartesi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/66821-yeni-sezon-forma-tanitimi-ne-zaman/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-07-2008 08:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |