![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Uğur İnceman oynar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence yedegı yok bu takımda
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Siz ne derseniz deyin ama delgado nun yani forvet arkasi yedek olarak elimizde Burak vardi ben gercekten forvet arkasi olarak cok guveniyordum ama o gitti. Bence Cem Atan i alacaklar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado tipi oyuncuların kendi takımlarında aynı kalitede yedekleri pek olmaz. olursa da o yedek problem çıkartır, veya maç eksiği olduğundan oynatıldığı zaman verimli olamaz. O yüzden en iyi alternatif teknik ve pasör başka bir ortasaha oyuncusuna güvenmektir. S. Özkan, R. Tello, Aydın Karabulut, Uğur İnceman hatta Cissenin Delgado olmadığı zamanlar bu yükü çekeceklerine inanıyorum. Kaldı ki bence Delgado bu sezon hücum gücünü tamamen üstlenmeyecek, biz yine kanatlardan atak yapan çift önliberolu (çift ortasahalı diyelim) sistemle oynayan bir takım olacağız. Böyle bir sistemde Holosko-Bobo-Delgadodan hangi ikisinin ilk 11 de başlayacağını ise zaman österecek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | serdar ozkanda olabılır ugurda olabılır ama onun gıbı olmaları zor bence bu sene costuracak olan futbolcu aydın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | neden kimse fahri tatani dusunmuyor hic fena bir adam deil
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fahri bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |