Alıntı:
TOPRAK´isimli üyeden Alıntı
keske su an karsimda olsanda sana hakaretlerini yedirmis olsam kendin kasindin igrenc olan senin gibi asalaklardir ona buna saldirmakdan baskada bisibilmezler o kadar cok biliyorsan sen git ezikleri tut |
Ben senin gibi değil forma kombine ve resmi ürünler almak için futbolcu ismi iyi oyun şampiyonluk beklemiyorum .. Ben Beşiktaşımızı karşılıksız seviyorum. Hem cefasında hem sefasında bu takıma elimden gelen katkıyı yaparım ama sen ve senin gibiler sadece sefa sürmek için burdasınız. Yok efendim adam gibi futbolcumu gelmişte alacakmış.. Önemli olan iyi gündede kötü gündede takımının yanında olabilmektir. Yoksa iyi gününde zaten herkes yanında olur bu takımın... Senin başta söylediğin lafa başka bişey söylenmezdi hakaret falanda etmedim madem futbolcu için alıyosun git eziklerin veya cimbomun kombinesini al bu lafımın halen arkasındayım. Benim gözümde benim gibi düşünendir gerçek taraftar.. Yok yönetim şöyleymiş böyleymiş tamam yönetim başarısız ama onlar böyle olsun istermi kimsenin şüphesi olmasın onlarda enaz bizim kadar Beşiktaşlı. Sen takımına kötü günde sırtını dön ondan sonra hocaya salla yönetime salla sallada salla.. Şerefli !!! medyadan amaçları muhalefet yaparak adlarını duyurmaya çalışan işadamlarından ne farkınız var sizin ???
Dediğim gibi laflarımın arkasındayım.. Eğer adam gibi cevap verebiliyorsan ver ama sakın aciz insanlar gibi hakarete başvurma !!!