![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gönlümün bir tarafı Üzülmez gitsin,Toroman kalsın çünkü genç ve iyi.Ama diğer tarafı Üzülmeze acıyor.Hepimiz bağırmıyormuyuz ''Deli İbo'' diye.Bana göre ikiside gitsin.Futbola bakılırsa Toraman kalsın ama ortada bu klübe yapılmış bir ihanet var bir seneden beri küsseler tabi.İyi valla bunlar küsler diye birbirinin açığını kapatmasın yardımlaşmasınlar.Puan BEŞİKTAŞ tan gitsin.Bunlar parasını rahat rahat alsın!BEŞİKTAŞ ın parası boşa gitsin.İkisinide çok seviyordum ama artık bana kimse sevdiremez bunları sıradan bir futbolcular gözümde.İkisinide göndermek lazım zaten kalırlarsa kimsenin içine sinmez bu durum...(ayrıca daha evvelden en sevdiğim futbolculara Toraman yazmıştım onuda şu dakka itibariyle düzeltiyorum) ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle saçmalık ve disiplinsizlik olamaz.Her ikiside gitmeli ve yerlerine daha iyileri alınmalı.Tabi yönetim alırsa.Biri gidecek olursa o kişida i.üzülmez olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence i.üzülmez gitsin ama ibrahim toraman bu takım gerçekten en iyiylerinden giderse çook üzülürüm zaten üzülmeze bişeyle oluyo toramanda kaptan yani herkez görevini yapıyo seninde GÖREVİN BUYSA GİT BU TAKIMDAN İ.ÜZÜLMEZ ÇOK DURDUN ZATEN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/66946-besiktasta-oynamalari-zor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-07-2008 21:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |