![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirören Başarısızdır İSTİFA etmelidir. 2010'a kadar bekenilirse kongre sürecine dek demirörenle devam edilirse vay halimize.2010 diyorum çunku demirören bu süre zarfında indirilmez ise 2010'da tek başına yine aday olur.Korkum geçicek 2 senenin heba edilmesi değil 6 senedir. Daha öncede medyaya çıkıp böyle açıklamalar yapıldı.Hesap sorulucak denildi.Yeni adaylar var,yeni simalar olucak denildi ama sonuç hepsindede şu ana kadar 0.Belki zamanı kolluyorlar uygun vakti bekliyorlar ama artık kimsenın sabrı kalmadı. Bugun dernek üyelerini yanına çekmeye başlamazsan.Kongreye 1 2 ay kala hangisini kendi tarafına alabilirsin ki ? Demirören şimdiden üyelerin çoğunu almak için uğraşıyordur.Yanına çekmek için herşeyi göze almıştır.Nitekim Bilgiliyi nasıl indirdigini bilmeyenimiz yok.Vakit bence gelmiş hatta geçmek üzere sadece izlemekle yetiniyoruz. Yapılıcaksa bir an önce yapılmalıdır.Hesapsa hesap,Adaysa aday Fakat 20 yıldır beşiktaşta kongre sürecinde her zaman aynı olaylar dönüyor. X şahıs köy ahalisini toplayıp kongre üyesi yapıyor ve oyları topluyor. Bilgilide bu şekil geldi ve aynı durumla karşı karşıya kalıp gönderildi. Asıl yapılması gereken sistemi oturtmaktır diye düşünüyorum. Onu bunu satın alarak Beşiktaş 20 yıldır boşa kürek sallıyor.Adil,dürüst sadece Beşiktaş için çalışıcak Kongre üyelerinin olması gerekiyor.Kongre üyeleri arasında utanç verici ama fenerlisinin,gslinin olmadıgı kimse ıspat edemez. Tekrar yapılanma,Sistemi oturtmaktır. Hepimizin beklediği konre üyelerinin İhracıdır. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |