![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben sanıyorum...Oftaş maçının bilet fiyatları açıklandı, düşmüş fiyatlar...Belkide maç Pazartesi diyede düşmüş olabilir tabii, ama yine de yönetimin taraftara kulak vereceğine inanıyorum, taraftarları kaybederlerse işleri çok zor çünkü...Bu taraftar ne yapıp edip maçlara gelir ama her şeyinde bi sınırı olmalı, uyduruk bir maç 50 ytl olur mu hiç?Bir maç dolar iki maç dolar, üçüncüde koltuklara oynarlar maçı!.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadşlar bilet fiyatları düştü Haccettepe maç fiyatı Futbol Bölümünde Açıldı .. Yeni aÇık 30 eski 25 kapalı 60 ytl olarak açıklandı
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | olimpiyattaki ibb maci hacette tepe maci haftaya olacak inonude ayrica olimpiyattaki bilet fiyatlarini belediye duzenliyor hacettepe macinin biletleride ucuz olacak eski acik 25 yeni acik 30 sanirim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakip Takım: 25,00 YTL Eski Açık: 25,00 YTL Kapalı Alt: 60,00 YTL Kapalı Üst: 90,00 YTL Numaralı Kenar: 125,00 YTL Numaralı Orta: 150,00 YTL VIP Alt A-F: 150,00 YTL VIP Alt B-E: 175,00 YTL VIP Alt C-D: 200,00 YTL VIP Üst B- E: 250,00 YTL VIP ÜstT A-F: 200,00 YTL Yeni Açık: 30,00 YTL bakın aarladaslar bılet fıyatları dsutu bu hacettpe macındakı mac bılet fıyatlarııı
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |