![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok saşmalamışsın bizim gücümüz gs ve fb kadar değil bunu bvilmen gerekiyor.Ha diyeceksn gs nin o kadar borcu var gs hiç çalışma yapmadan bile 5 senede en az 1 şampiyonluğu garantidir ama bizim elimzdeki değerlere bir bakta ona göre konuş derim.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Suçlanacak birileri varsa yönetim değil, o saçma sapan kavgayı yapan oyunculardır!..Burda yönetim ne karar verirse versin saygı duymak zorundayız, affetselerdi başka bi grup çıkacak yönetimi kötüleyecekti, affetmediler diye öbür grup çıktı şimdi yönetimi kötülüyor...Bide Toraman yüzünden falan şampiyonluk da gitmez, asıl giderse o zaman vah halimize!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bı kavga edıldı dıye olur mu bu sacmalık etikmis ne etigi sinan enginide kovun o zaman... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iste bu hic iyi olmadi kim dolduracak Toraman'in yerin. Gencler'deki Orhan Sam gelecegi cok parlak Topcu, onun icin ugrasabilirler. Teknigide üst düzey ve tam Toraman'a benziyor zaten.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Adnan Polat, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın İbrahim toraman'ı gözden çıkardığını duyduk. İbrahim çok beğendiğim bir futbolcu. Onu her futbol adamı kadrosunda görmek ister. Beşiktaş'la temasa geçip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da...." Buyur bi de burdan yak... Siz takılın etik die, duruş die... Bu duruş saçmalığı toraman-necati takası getirirse ne diceksiniz? Necati mi beşiktaş duruşuna sahip toraman mı? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
O haber biraz eski, Gala Yönetimden zaten veto verdi Toraman transferi icin. Ama beni kafam bu Necati isin takiliyor, bence Sinan Engin zaten Necatiyi istiyordu simdi tam ayaginin dibine firsat geldi bence bile bile Toramani listeye koydurttu. Asil listeye Engin'i koymak lazim , bi tane talibi bile cikmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sizde iyice sıyırdınız nedir bu komplo teorileri.. İki kişi kavga etti ve cezasını çekecekler takımdan gönderilecekler yok Necati içinmiş bilmem neymiş basın bi taraftan sallar sizler bi taraftan. Şimdi bu olayın üstüne Necati gelirse diyeceksinizki biz demiştik.. Ama sizin dediğinizle alakası olmayacak. Çünkü Toroman iyi oyuncu satılacağı an ilk talipleri Fb ve Gs olacaktır. İki iki daha dört. Ama sadece iyi futbolcu diye Toromanı takımda tutup Üzülmeze cezayı verirsen bu takımda bir daha disiplinin ''D'' sini ağzına alamazsın. Bu heryerde böyledir 2 kişi kavga ediyorsa sonuçlarınada bu 2 kişi katlanır. Bazı arkadaslar Toromanın emeğinden bahsetmişler eğer emek önemliyse kimse Üzülmeze gıkını bile çıkaramaz. Yetenekleri kısıtlı bile olsa adam canını dişine taktı oynadı kimler geldi geçti hiçkimse ne hocası ne futbolcusu Üzülmezi kesemedi.. Ama futbol bu duygusallığı bir kenara bırakmak lazım. Daha kampın ilk günlerinde böyle bir kavgaya karışırsan takın için huzuru bozarsan heleki sizler bu takımın kaptanıysanız gidersiniz.. Yönetim bu kararrın arkasında durursa helal olsun diyorum. Son derece doğru bir karar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |