![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| 19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen öyle bi anlamışsınki konuyu o durumdaki yönetimin acizliğini qö önüne qetirmek istedi sen başka tarafa çektin.
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burada yönetimin acizliği yok son derece doğru bir kararı var. Tamam yönetim kötü kimse beğenmiyor ama yaptığı herşeye yanlış diyemezsiniz. Nadirde olsa güzel şeyler yapıyorlar ve bu kararda onlardan biri. | ||
| | |
| | #3 | ||
| 19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kendi ağzınla söylüyosun NADİR qüzel şeyler yapıyorlar böyle bir yönetimle ancak 10 senede bir NADİREN şampiyon oluruz memnunsan konu kapanmıştır.
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bu takımı şampiyonluklar için sevmedim. Şampiyonlukmuş bilmem neymiş benim hiç umrumda değil bunlar size belki yalan gelebilir fakat fırsat olurda birgün sizlerle karşılaşırsak tanışırsak ozaman anlarsınız beni. Ben sahada kartalımı armamı siyahımı beyazımı göreyim bana yeter. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |