![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Allah rahmet eylesin,rekabet ayrı dostluk ayrı..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah rahmet eylesin .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALlah rahme eylesin
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Rahmet Eylesin.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..örnek bir trübün lideriymiş hiç bilmiyodum.tanımıyodum.meğer mehmet abiyle hep beraber büyümüşler.eski dostluk işte böyle olmalı renkler farklı olsada..tüm galatasaray camiasının başı sağolsun..
__________________ yine düştük sevdamızın peşine simsiyah gecelere inat. yılmadan,usanmadan, sitem etmeden en saf halimizle aradık beyazımızı bir an olsun teredütt etmedik sevdamızdan bırakmadık beyazımızı kirli ellere bir ana yüreğiyle koruduk kötülüklerden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |