![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seninde ne kadar anladığın ne kadar izlediğin belli Belediyeli oyuncu gol nizami goldü diyor hakem özür diliyor sen gelmişsin faul diyorsun. Senin rengin biraz karışık dostum üstündekileri dikkatli seç... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
geçen yıllarda bir BJK GS maçı yapıldı. Nouma Taffarelden önce topa dokund, sonra da taffarele öyle bir çarptıki taffarel 3 ay sahalardan uzak kaldı. ama hakem golü verdi ve bir allahın kulu itiraz etmedi. neden çünkü ilk hareket topaydı. Nobrenin ilk pozisyonunda da kaleci daha elini tam topa koymadan nobre vuruyor sonra dizi gelip çarpıyor yani ilk hareketi topa. bilmem anlatabildimmi Not: ama benim kendi kanaatim hakeme değilde oynadığımız berbat futbola yorum yapalım.Benim gördüğüm kadarıyla ,Metalist maçında bu oyunla işimiz çok zor
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Türk Futbolunun adil yönetilmesi için olması gerekenler: 1. Vahap Beyaz (!) çıkacak 50 metreden penaltı nasıl verilir onu açıklayacak, 2. Dönemim Mhk, bir sezonda galatasaraya 26 penaltı nasıl verildi açıklayacak, 3. Ahmet Çakar; 49 maç namağlup seriliğimizin bttiği gese maçında Amokachiyle Bülent'in havada çarpışmasından sonra neden kırmızı kart verdiğini açıklayacak. 4. Eziklerin elleriyle attıkları gollerde özel bir kural mı vardı bilinecek. 5. Hangi aklı selim hakem, çift sarı karttan dolayı oyuncu atmayıp maç tekrar ettiriyorsa, sebebi sorulacak, 6. ....... 7......... . . . . . . Bunun gibi düşünsem herhalde 100lerce bulurum. Hiç birisine de cevap verilmeyeceği için çok zor diyoruö çok zorrrr...... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nobre gibi yüreğni ortaya koyan terini son damlasına kadar mücadele eden varmı?Keşke herkes onun gibi mücadele etse sahada saldıran,ısıran1- 0 lara yatmayan cesur,üretken ve savaşan bir takım olabilsek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elıyle cım arasında topu tutması hakımıyet degıl kontrolsuz bı hareket ben cok merak edıyorum nobrenın yerıne kımı oynatırdın sen ? | ||
| | |
| | #8 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ii oynayan bı takım bıle 3 tane 4 tane gol atar sen 3 tane gol atıyorsun 2 tanesı sayılmıyo hakem art nıyetlı olduktan sonra anca onu vurman gerekıyo galıp gelebılmek ıcın | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |