![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maddi olarak manda gibi olduk zaten demirörene tam bağımlı hale geldik. Daha dopğrusu kndisi getirdi bu hale .
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaten amacıda bu deilmiydi ulaştı başardı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya inanın Be$kta$ı da 3 büyük takımdan sayan kalmadı deince millet önceden kaplan kesilirdim ama $mdi hiçbi$i diemiom...dicek yüzüm y.o.k ki...her sene bu sene $ampiyonuz demekten dilimde tüy bitti....ha hala umudum var hala inanıyorum hala bu sene $ampiyonuz diom ama buna birazda inanmak lazım...bu yönetim bu medya bizimle olduktan sora terlik olayına ya da asparagas haberlere takılı kalıp durcazz....yapabilcemiz bi$ii olsa seve seve yaparım...konu BE$İKTA$sa can feda ama bunca uyarıyı tınmayan yönetime daha ne yapılabilirki....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Takim dibe vurdu ... Farkindayiz da yapaçak bir$ey yok ... 2010'a kadar boyle gidecek ... Olan bize oluyor ... bu yonetimin sayesinde ileride hasta olacaz tansiyon, kalp, sinir, stres ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o ne demek arkadaşım gitsinde dilencinin biri gelsin farketmez . herşey para değil
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet Demirören gitsin son derece kötü yönetiliyoruz buda gerçek fakat muhalefet nerde?? Ben hep bu noktada takıldım.. Hep gitsin diyoruzda kimse Beşiktaşımız için elini taşın altına sokmuyorki.. Muhalefet anca çene Beşiktaşımızın adını kullanarak biyere gelme hevesinde ama iş icraata gelince hiçbiri ortada yok. Asıl sorun burada.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem . arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi ![]() kesinlikle ve demirören oldukça huzurumuz olmıcakkk
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetim istifa etmeli...biz niye protesto yapmıyoruz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67347-klubumuz-iyice-batiyor-farkinda-misiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 17:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |