![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biraz fazla karamsar bir yazi olmus bence bu sene kesinlikle sampiyon olacagimiza inaniyorum klubun kotu yonetildigini soylemeye gerek yok zaten biliyoruz ya bunu bu koltuktan yollayacak birisini cikaracak karsisina muhalefet yada bu adamin yonetmeyi ogrenmesini bekleyecegiz ama okadar gec ogreniyorki ne kadar surer bilmiyorum susmayi ogrenmesi 4 sene surdu geri kalani kac sene surer bende bilmiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | merhaba arkadaşlar ben ağrıdan kardeşiniz deniz bütün bjk lileri beşiktaşı yürekten sevenlere saygılar arkadaşlar bu yıl beşiktaşımız gerçekten bi çok yönden yalnış politika izliyor bunda en büyük faktörün yönetim oldunu düşünüyorum futbol takımımızda alnınan iki dafans oyuncusu bence şanımıza yakışır gibi değil kabul etmek gerekirse rakiplerimiz bizden daha iyi transferler yaptı ve daha şanslı görünüyorlar bu yıl sadece futbolda batmıuoruz ayrıcan basket ve diğer braşlarada kötü durumdayız beşiktaş çarşının dağılması ile bence kulüpte dağılıyor kaptanlar gönderiliyor ne yaptığını kimse bilmiyor lütfen birileri bu işe bi dur desin lütfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman en iyi cözüm gidelim baskanın akıllanması icin adak adıyalım türbelere mum dikelim dua edelim en iyi çözüm o yoksa gidecegi yok baskanın en azından akıllansın ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar belki bilmiyosunuzdur ama klubün 2017 yılına kadar tüm kaynakları tükenmiş hepsi harcanmış elde hiç bişi yok anıcanız yıldırım demirören kendi cebinden bjk ye borç veriyo şunu duydunuz mu ingilterede klube böyle borç verip klubu sonra kendi alan çok kişi var bjk sonu da bu işte bence biran önce çözüm bulunmalı ne yapmak gerek sizce küfürden çare yok ama adamın anladığğıda yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | OF OF BUNLARIN GİTCENİ ACABA BEN GÖRCEKMİYİM???
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67347-klubumuz-iyice-batiyor-farkinda-misiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 17:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |