![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | geçen 5 lig maçında alının 3 galibiyetle hoca iyi alınan 2 beraberlikle ehh işte fena değik demedikmi? şimdi bu takıma yenildi diye hemen gönderelimmi?... şimdi sinan engine niye çamur atıyosun o adam ne yaptı... bu sene yapılan transferlerin hepsini hep beraber beğendikmi? beğendik, demekki yönetim doğru işler yapmış şimdi niye istifa etsin? heeee ayrıca yukarıda yazdıklarımda bu maç için ertuğrul hocayı savunmuyorum onunda bu maçtan dolayı kenara çekilip ciddi şekilde uyarılması gerekir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
hep diyoruz ya busene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ ı diye.......! işte senin bu tüpçü yönetimin bizleri ölümüne sevdalı olduğumuz bu renklere BEŞİKTAŞ ımıza bağlılığımızı bile bile bizlere şampiyonluk yüzü göstermeden mezara koyacaklar onların istediği bu | |||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sene Şampiyon görmek istemiyorum Beşiktaşı- yönetimden kurtulmak için. ama bu maç için yönetimin bi suçu yok ne etsin adamlar transferleri hepimiz beğenmedikmi haftalardır...
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhan Zan'ın oynayıpta, Beşiktaş'ın gol(ler) yemediği hiçbir maç yok!alexe kafa vurduran,kezmanı kaçıran şampiyonluklara malolan, hiçbir kademeye girmeyen yanındakileri de bozan bu adamı artık Beşiktaş formasıyla görmek istemiyorum.Yedek oturan Tuna'ya yazık.Her hava topu rakipte, her araya atılan top rakipte, çok net söylüyorum 2-3 ay antreman yapsam o adamdan daha iyi kademe yaparım. Cisse sene başından beri top oynamıyor, yaşı da zaten geldi onunda yeri yok. Bu sene bitmiştir, bu takımdan bu saatten sonra birşey olmaz artık yönetimin isifa etme vakti gelmiştir.Beşiktaşımıza sahip çıkan duruşumuza uyan bir başkan adayları mutlaka çıkacaktır. Ligtv üyeliğimi de yarından itibaren iptal ettiriyorum, bu kepazeliği daha fazla izlemek istemiyorum.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul hoca nın bu takımı bu kadar ruhsuz futbol oynatmaya hakkı yok... Oyuncular bilmiyorsa bu formanın büyüklüğünü ben söyleyecek değilim ertuğrul söyleyecek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul-Sinan Engin ve Demirören artık yeter midemiz bulanıyor
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ligdede ertuğrul sağlamı beğenmioduk son 3 haftadır arkadaşım karıştırmayalım. antebi 3-0 yendiğimizde bile dedik bu ne ayak die, trabzonda gene dedik, kızdınız ' trabzon büyük takım ' iyidir die, Al o zaman deveden büyük Fil var, Uefada böle rezil kepaze olursun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hacettepe maçına BÜYÜK BİR PROTESTO LAZIM !!!!!!
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |