![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8-0 dan daha cok koydu bana bu yenilgi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ertuğrul un elinde kayserideyken daha iyi youncular mı vardı,bize gelince aynı futbolu oynatamadı...Her ne kadar da cok sevsem de ertuğrul hoca daha büyük takım hocası olamamış...bize first class hoca lazım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | az bile soylemi$ sergen ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | helal olsun sergene bu kadar kişiliksiz saçma sapan top oynanır mı ? Ama belediye maçındada göstermişti kendini kötü futbolumuz...yazık 1 sene daha gidecek...seriç nedir bu arada ya panathinakosta oynayamayan bi adamın bizim en kritik maçlarımızda ne işi var sene başındaki kadro iyiydi ne diye değiştiriyorsun her maç kadroyu
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu arada adamlar biraz daha dikkatli olsaydı bu maçtada 8 yerdik
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ocak ayında lucesku'nun sözleşmesi bitiyormuş,ertuğrulu'da yardımcısı yapsınlar,adamın kapasitesi bu kadar takımın başında ben olsaydım yine aynı skorla biterdi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu duyguları ancak beşiktaşlıla anlar
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burda yorum yazmayı,içimi dökmek isterdim ama sagolsun sergen hislerime tercüman oldu hatta az bile söyledi rezil oyuncular hakkında.oynadıgı hiçbir maçta orta yapamayan toramanı sag kanatta oynatan bir hocaya artık söyleyecek tek bir lafım yok.o hocanında Beşiktaşta işi yok tıpkı onu oraya getiren başkanınında olmadığı gibi.tünelin ucunda ışık bırakmadınız lanet olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu kaarakarrtal tarafından (02-10-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |