![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Yönetim olağanüstü toplanıyor Beşiktaş'ın Ukrayna ekibine farklı yenilmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıtyor ![]() Beşiktaş Yönetimi'nin ardından olağanüstü toplanma kararı aldı. Yönetimin Teknik Direktör Ertuğtul Sağlam'ın görevine devam edip etmeyeceğine masaya yatıracağı öğrenildi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ilk gölü yediğimizden beri sinir harbi yaşamaktaydım ama bir olay bu kadar güzel özetlenir beni güldürmeyi başaran tek insansın bugün teşekkür ederim ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Lan toplanıp kendinizi kovmadıkça bu takıma fayda yok.. Ertuğrulu yollayınca ne olacak ? Gelen yabancı tekrar UEFA kupasına mı sokacak takımı bu sezon..? Luce gelmezse Ertuğrulu yollamak hata olur şu durumda..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetimin görevine devam edip etmeyceğine kim karar verecek onların keyfine kalmış ... yeter artık tüpçü al yönetimini de git Allah belanızı versin istifa edin düşün şu kulübün yakasından
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorumm
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | artık şu " hayat devam ediyor" lafından nefret etmeye başladım. geçen sene 8 yedik bu akşam yine yiyebilirdik. her yenildiğimiz maç sonrası hayat devam ediyor dersek daha çok 8 gol ,4 gol yeriz. acilen birinin yada birilerinin artık diyet ödemesi lazım.bence çok acilen disiplinli bir alman teknik direktör getirmek lazım ertuğrul sağlam çok gariban kalıyor. bence söz geçiremiyor oyunculara
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hee anca ole olur zaten toplanırlar ve ertugrula tekme. noldu duzeldık. senın gıtmen lazım demır oren senınn unutma bunu. cıbanın bası sensın.. ZULM İLE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAD OLUR. senınde ahırın berbat olur ınsallah demır orenn. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |