![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Toplanmanıza hiç gerek yok...Ben sizin söyleyeceklerinizi söylerim şimdi...Hayat devam ediyor, rakibimiz oldukça güçlüydü, bizim için iyi bir tecrübe oldu, seneye Uefa'da final oynayacağız...Bu sene ligde iyi durumdayız, hefedimiz şampiyonluk, hocamıza ve kadromuza sonuna kadar güveniyoruz...Burdaki hocamız kısmını belki demeyebilir Demirören, gerisi banko ama!.. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Gülme Krizi tuttu inanirmisin, sonunda kafayi yedim galiba ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yönetim ne sanıyor ya kendilerini içlerinde febeli var . defedin onları sonra kendinize tekme atın zan , hakan , tello halen bu takımda ya sizde futboldan anlıyorsanız alayınızın . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar sakin olun bugün olanların suclusu yönetim değil futbolcuların ta kendisidir macı izlemediniz galiba bir iki futbolcu haricinde herkes döküldü futbolcular oynamıyorsa yönetim ne yapsın | ||
| | |
| | #6 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar anlıyorum sizi ama yönetimi asagılayacak kelimeler kullanmayalım hala yönetimin arkasında olan arkadaslarda var. İyi Forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet abi yah hayat devam edior- biz kasner olmaya devam yani. yönetim kendi kendine toplanır kendi kendine dağılır. hiç bi cacık çıkmaz ordan çıkıcak tek şey '' önümüzdeki maçlara bakalım'' Allahım ölcem dertten!!!!!!!!!!!!!
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
| | |
| | #9 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | siz çok ii siniz ya erturul gitsin tmm dimi ... sizi de biz yollarız mrk etmeyin | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |