![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ercan Taner Ertuğrul Sağlam'ın maç sonu açıklamasını aktardı.Açıklama şu şekilde "Uefa dan elendik hayat devam ediyor". Ertuğrul'un sezon sonu açıklamasını şimdiden merak ediyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu penche 28 tarafından (02-10-2008 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | COK DOGRU..... BU AKSAM HIC KIMSE OYNAMADI SANKI SILAH DAYAMISLAR FUTBOLCULARIMIZA OYNAMAYIN DIYE COK SASIRDIM AMA BU TAKIMDA GOKHAN ZAN., H.ARIKAN IN KESINNIKLE YERI YOK., OZETLE HEPSI COK KOTUYDU BU AKSAM., O ALDIKLARI PARALAR BOGAZLARINA DIZILSIN HARAM OLSUN VERDIGIMIZ PARALAR YAZIKLARRR OLSUNNNNN..........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Balık baştan kokar bunun böle olcağı belliydi trabzon maçında yattara olsa bitmiştik belediye maçında hezimetten kurtulduk 3. de gördük aslında ne halde olduğumuzu aldığınız paraları yiyemeyin inşallah ya ne bu hal mahalle takımı bile daha düzgün oynar acil çözüm bulunmassa ligde karşımızda disiplinli oynayan her takıma yenilirizzz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi suçlıydu ama hakanın daha çok vardı adam eğilmio ya resmen üşeniyo mudur nedir zaten kalede varlığıyla yokluğu birrrrrdi kale direkleri olmazsa daha da yerdil gol:/
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rezalet diz boyu.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim bu akşam gördüğüm metalist takımı karşısında hiçbir Türk takımı duramazdı.GS'liler bile diyor eğer bellizona yerine bu takım karşımıza çıksa kesin elenirdik.Biz bu takımı küçük gördük bence Cluj,Steau Bükreş, Shaktar Zenit gibi doğu bloku ülkelerinin futbollarında çok ciddi ilerleme var.pek sanmıyorum ama umarım bu maçtan ders çıkarırız.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen ayaga top yapamassan kanatları kullanamazsan fizigini gücünü rakibe hissettiremessen amatorce basit bireysel hatalar yaparsan yeri geldiginde 4 degil 5 de yersin 6 da .. Metalisti karsımıza rakip olarak görücek halimiz yok sahada tanımadıgımız bir besiktas vardı ve bu sonucu da hakettik .. onlara bu oynama fırsatını biz verdik | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar simdi böyle konusuruz,yarin hacettepeyi yeneriz harika bir takimimiz var deriz,takimimizi destekleyelim deriz,destekleriz ligi 3. bitiririz seneye insallah deyip geceriz,kac senedir bööyle artik taraftar olarak bu yönetimi her mac istifaya davet etmeliyiz yoksa bu seneyi kurtaralim diye cok seneler rezil oluruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |