![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma bir konu bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sezon başlamadan once bi mesaj yazmıştım bulamadım topici bir türlü,şöyle demiştim o gün. bizim takımda acil kaleci sorunu var psv.li gomez gibi takıma maç kazandıracak devamlılıgı olan bir yabancı kaleci bulmamız lazım.rüştü müzmin sakat hakana 2.lig takımı çalıştırsam ilk 11 de güvenerek oynatmam.buna yakın bi mesajdı.çogu arkadaş her yer bittide kalecimi eksik kaldı demişti.büyük maçları düşünmüyosunuz rüştününde hakanında avrupa ve ulkemizdeki onemli maçlarda yaptıkları ortada demiştim.arkadaşlara cevap yazarken belki yönetim burayı okuyup degerlendiriyodur diye ümit etmiştim.miş' li geçmiş zamanda dediklerim maalesef şimdiki zamanın gerçegi oldu.sadece kalecimi ulke içinden 3 tane yerli transfer yapıldı en kritik maçımızda hepside saglam olmasına ragmen yedekten dahil hiçbirini oynatmadı hoca.o zaman niye aldın kardeşim bunları demezlermi.senin hedefin izmir atatürkteki türkiye kupası finalimi,saraçoglundaki uefa finalimi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaa kardeşim öyle bi konu açmışsınki hakkaten saçma sapan ne alakası var yha ben bu maçtan korkuyorum skat numarası yapimde oynamıyayım bari diyemi düşünücek adam büyüyün biraz büyüyün porto deplasmanında niye oynadı o zaman trabzon maçlarında niye oynadı gülüyorum yha
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşın başlıgı rüştü bunu kasıtlı yaptı gibi olmuş ve bencede bu bir haksızlık ama onun saglamken bile yetersiz olduguda artık bir gerçek.rüştü 1. kalecinin ardından yedek kaleci olur çünkü geçmeyen bir sakatlıgı var,yukardaki yazımda acıkca belirttigim gibi.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü yü ezik olduğu için sevmem ama kişilik bakımından kendini kanıtlamış bir sporcumuzdur... Böyle bir şey yapabileceğine ihtimal dahi vermiyorum ben açıkcası | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |