Küçük ligin büyük futbolcuları | | Bundan öncede defalarca uyarı maçları oynadık ama bir türlü konduramadık. Yada kondurmak istemedik. Geçen seneden beri oynanan futbol hepimizi kandırdı ve maalesef ayakta uyuttu. Bu sene üç tane yabancı defans oyuncusu aldık. Diğer beş tane yabancımız içinse onlar zaten çok iyi futbolcular diyerek yerlerine adam alma gereği duymadık. Ama bugün artık gördük ki biz ayakta uyumuşuz. Bizler kandırılımışız. Bizim sekiz yabancımızda küçük liglerin büyük oyuncuları imiş. Belki bizim ligimizde idare ederler hatta bakarsınız şampiyon bile yaparlar. Ama bu adamlar Beşiktaş'ın adamlarımı? Asla, hiç bir zamanda olamazlar. Evet Holosko olsun, Delgado olsun veya Bobo olsun, zaman zaman çok iyi işler yapıyorlar. Ama hangi maçlarda? Küçük maçlarda. Arkadaşlar tam 5 yıldır bu takım hiçbir şey yapmıyor. Bana kimse Türkiye kupası aldık demesin. Beşiktaş, Türkiye kupasını aldı diye ben mutlu olmam, olmayacağımda. Ben şampiyon olmak istiyorum, ben Avrupada oynamak istiyorum. Bunu yapmak içinde küçük ligin büyük oyuncularıyla değil, gerçekten bu yükü kaldıracak büyük futbolcularıyla yapabilirsiniz. Hatta ufku geniş ve tecrübeli bir teknik adamla. Herkese saygılarımı sunuyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |