![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sımdı bence delgadonun kaptan olmasıyla orta sahadakı sorunlar kalkar gıbı gelıyo bana
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben hücum konusunda katılıyorum ama defnas konusunda katılmıyorum 34 maçta 32 gol yiyen bi sawunma yerden yere wurulucak bi sawunma değildir ama daha iyi olması gerekir tabi bunun için iki önemli oyuncu aldık 20-25 arası yesek yeterli attığımızında 65 in üstünde olması gerekir bi arkadaşımızın verdiği örnek gibi holosko geldikten sonra 36 gol atmışız ilk yarıda da bu sayıya ulaşabilseydik ztn 70 küsür ediyordu yani bence akıllı transferler yapıldı ilk defa memnunum(bide delgadonun geldiği sene memnundum) artı olarak hücumumuza Sivok ve Zapo nun yüzde yüz katkıları olucaktır ikiside topu iyi kullanıyor ne kadar ayağa pas o kadar rakibin üstüne gitmek demektir artı seriç gibi tecrübeli bi futbolcunun yapacağı bindirmeler ortalarla sağ bekten serdarın ileri çıkmasıyla gol atmakta çok zorlanmayız. Saha dışı etkenler olmazsa güzel günler yakın bence. Hazırlık maçlarında alınan sonuçları nolur önemsemiyelim hatta hazırlık maçlarında goller yiyelim yenilgiler alalımki hataları görmş oluruz kimse unutmasınki 100. yılımızda sezon başında aek dan 5 yemiştik utanç vericiydi gerçekten ama sonra nasıl bi takım olduk herkes gördü inş hayırlı olur hepimiz için 2008-2009 sezonu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kim ne derse desin bu yil bizim yilimiz olacak o kadarr BESIKTASIM BENIM BIRICIK SEVGILIM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erken gol yiyince gol atamazsın defanstan topu çıkaramazsan gol atamazsın
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fahriyi yine kafadan yok etmissiniz. Bence Fahri kesinlikle ilk 11'de olmali.. Bence bu senede isimiz çok ama çok zor, ne o öyle sampiyonuz falan demek? Orta sahada kim oynayacak muallak, aynisida forvetlere geçerli. Bu lüks bir problem, ama aslinda öyle gözüktügü gibi degil. 'Su kesin surada oynar' diyebilecek adam gibi oyuncumuz yok, bu yüzden bu senede isimiz çok zor olacaktir..
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
iste bukadar basit aslinda anlatmasi cok dogru
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |