![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunların arasında yer almayor ama bence fahri de önümüzdeki sezon iyi işler yapar | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunların arasında yer almıyor ama bence fahri de önümüzdeki sezon iyi işler yapar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben bu sene hep dedigim gibi serdarlar ve aydindan cok sey bekliyorum kesinlikle parlayacaklar ve fahri dikkatimi cekmeye basladi bu sezon holoskoyu zaten biliyoruz bobo tello delgado bu sezon kaptanlikla berabere 2 ye katlayacaktir yenilerden sivoku cok begendim senelerdir aradigimiz stoper zapoda bence iyi seric icin henuz erken oda iyi cikarsa bence bu sezon zor tutuluruz cisseyide unutmayayim tam gorev adami bence bu sezon sampiyon olacagiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | can,ekrem,sivok,seric diyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1. delgado 2.bobo 3. holosko 4. tello 5.diğerleri
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado-Holosko ve BOBO | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |