![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu kadroda aslında en büyük hata korkak futboldur herkes y.demirörene laf sölüyor ama en büyük sorun ertuğrul sağlamdır bence adam transfer edilecek oyuncuları geçen sene istememişti en büyük örnek te juventuslu logaretelli dir adambu sene gene hep ilk 11 de forma giyiyor çokta ii oynuyor.ikincisi ise gordon faciasıdır bu oyuncuya okadar para verildi 20 maç oynatılmadan gönderildi gönderilmeside bişey deil hiç para alınmadan gönderildi aynı şekilde geçen sene diatta,higuen,m.yozgatlı gibi oyuncuları alıp hiç düşünmeden satmak mantıklı deil bence sizce hugien kötü futbolcumu bence hayır oynadığı maçlarda iyi oynamıştır zaten topu topu 5 kere zor oynadı ilk11 de bu sezon gene aynı seriç faciası adam topa dokunmaya korkuyor marodona diyolardı nerde marodona seriçe deil seriçi bu takıma istiyenlere kızıyorum ben. bu kadrodan 5 kişi gidecek bu takım şampiyon olacak arkadaşlar 1-)ertuğrul sağlam 2-)sinan engin 3-)seriç 4-)hakan 5-)gökhan zan bu kadrodan bu kişiler gidec ek şampiyonluk hemen gelecek bence arkadaşlar | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |