![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşallah kalır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seninle guru ve onur duyuyorum aslanim benim iste gercek besiktasli ,satlik kalemlere ve satilik sahte bjk lilere samar gibi yapisti bu sozlerin..seni coooook seviyoruzzzzzzzzzz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helalllll i$te Be$ikta$lı bu na denir.....Allah ın izniyle gitmiceksin in$ koÇum......bu adam bizim için kayıııppp....göndermesiiinnlllleeerrrrrr.........: ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede toraman gibi bir kaptanı besiktaş bir daha zor bulur.tamam yaptıgı yanlıs büyük bir hata ama sonucta o da bir insan ve hata yapabilir önemli olan yönetimin büyüklük gösterip onu affetmesidir.tek temennimiz bu umarım toraman takımda kalır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seni gönderecek adamın ben.... böyle adamlar zor bulunur tümer bak bakta utan nasıl adam olunur bak biraz ibrahim toramanada öğren toraman seni seviyorum ve beşiktaşın kazandığı kupaları kaldırmanı ve bu forma altında bir sürü şampiyonluklar yaşamanı istiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |