![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya şu ana kadar aldığımız tek yenilgiydi diyor ertuğrul hoca ama bu maç bzm için ve türkiye için çok çok büyük bir maçtı keşke diğer maçlarda takılsaydıkta bu maçı alsaydık diyorum bende
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Demirörenin lucescuyla görüşmesi çok yanlıştı bu konuda sağlama katılıyorum.ama güzel futbol adına maalesef hç birşey olmadığpıda ortada.bu takım kötü oynayıp kazanıyorsa o zaman şanslı bir takımız biz. ama bu şans ne zamana kadar yanımızda olacak!
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrul genc bir teknik direktör hataları oldu , hiç mi iii bir şey yapmadı dünya çapında ünlü kariyerleri çok iii olan hocalar da hata yapıyor Serdar özkan, aydın karabulut , ibrahim kaş , batuhan karadeniz , emre özkan , necip ve hocamızın takip ettiği dier altyapı oyuncularımız var gecen yıl tr ligi şampiyonluğunu hakem hataları olmasa yakalıyordu 3 maç sayılmasını isteyen arkadaşlara beşiktaş 2-1 marsilya , beşiktaş 2-1 liverpool , beşiktaş 1-0 galatasaray (inönüde ki gecen sezon maçımız) göremediğiniz taraf ertuğrul sağlam deplasmanda ki avrupa maçları ve derbilerde çok kötü bir karneye sahiptir deseniz anlayabileceğim peki bu sene daha yolun başındayız tsl de muhteşem futbol mu izliyorsunuz 2yıldır dier takımlar harikalar mı yaratıyor da biz bu kadar karamsarız hoca değişecek te bütün sıkıntılar bitecek mi getireceğiniz td yle gizli anlaşma yaparsınız devre arasında takımın başına getirmek için gelen td de 11 hafta takım izler bilgi sahibi olur ayrıca şık bir şekilde yollarınızı ayrmış olursanız td nizle 5 yıl içinde 4 td , 3 menajer , 40-50 futbolcu , sayısını bilemediğim kadar yöneticinin istifa ettiği ve yönetim kurulu üyelerinin dewamlı değiştiği dünyanın hangi klubü başarılı olmuştur. oluşturulan yönetim kurulunun büyük çoğunluğu dier seçimde değiştiriliyor , biraz vizyonu geniş adam görür gibi oluyoruz ayrılması isteniyor çalışan arkadaşlarıma soruyorum patronunuz,müdürünüz ya da herhangi bir yöneticinizin sizin işinize sürekli karıştığı , rahatsız ettiği , telkinlerde bulunduğu , fırça attığı ya da sürekli rapor isteyip performansınızı her gün kontrol ettiği,yaptığınız olumlu işlerde yalanda yüzünüze gülüp (kendi bu durumdan nemalanmış ise) samimiyetine inanmadığınız davranışlarda bulunması, size güvenmediğini aleni bir şekilde bütün iş arkadaşlarınızın ve meslek yaşantınızla ilgili kurumların çalışanları önünde periyodik olarak deklare etmesi durumda nasıl performans gösterirsiniz? ( bu saydıklarım iii kötü tartışmıyorum del bosque , tigana ve rıza çalımbaya da yapılmıştı) tiganaya dediğimiz gibi ; BEŞİKTAŞLILIK TA BIRAKIP KAÇMAK YOKTUR HOCAM BÜTÜN İSTEMEYENLERE,ELEŞTİRİLERE RAĞMEN CESUR VE YÜREKLİ HAREKET ET ÇIK BUGÜN İSTİFA ETMENİ İSTEYENLERE DERSİNİ VER BİZ HALA SENİ DESTEKLİYORUZ GİTMİYORUM ,GÖREVİMİN BAŞINDAYIM DE onlar gibi kolaycı olma değiştirmek,bozmak,yıkmak kolaydır öneli olan yapıcı olmak zorluklarla mücadele etmektir bir lafta kapalıda ki bazı arkadaşlara sürekli oyuncularla ve td yle dialoga giriyorlar burasıı beşiktaş böle şeyler bizim tribünümüzde olmazdı. KALVE SAVAŞ KAL VE SAVAŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |