![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEŞİKTAŞ geçen yıl Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fahri Tatan'ı Konyaspor'a verdi. Yeni sezon öncesinde de Ertuğrul Sağlam tarafından Avusturya'ya götürülen Fahri'nin kamptaki başarılı performansı, bu sene takımda kalabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Eskişehir, Sivas, Rize gibi takımların da talip olduğu Fahri'nin Konya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Fahri'yi renklerimize kattık" dedi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
| | |
| | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya doğrumu bu haber bobo bitti şimdide fahriye mi taktılar inş yalandır | ||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | borsaya bildirilmis sanirim bu ne bicim bi yonetim sekli anlamadim simdi ben o bolgede cok yogunluk vardi tamamda fahriden gelecek paraya bukadarmi ihtiyaci vardi besiktasin yani yazik size yonetim demeye bile utaniyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeterr ulann erugrul hacayada guvenım kalmadı calısına alıcakmıs formayı bırak hoca allahını sewersen lan hayat gıbısın bjk hıcbısey yolunda gıtmıo onunda adaletı yok senınde
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | fahri çok iyi performans gösterdi ama sonuçta takımda cisse,serdar kurtuluş ve çok sıkışırsan sivok var onun yerinde oynayan bence okadarda şaşırılacak durum değil gitmesi.
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fahri iyi bir yedek olurdu Beşiktaşımız icin satılmamalıydı cok arıcaz.Haber DOGRUYSA tabi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |