![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayni sey aklima geldi ama onu bile beceremez bu yonetim ayrica alsalar bile AH alarak tpouzu aliyosun gecen sene koraya ve buraga yaptilar cikti acisi sene ortasin 3 sezonda yasanmiycak kismetsiz sakatliklar yasadik libero kalmadi simdi de fahrinin AHI tutacak futbolcusuna MAL gibi davranan KULUP ronaldinhoyu alsin umrumda degil
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaşlar fahriyi gonderen hocadır niye anlamak istemıyorsunuz ilk once hocadır sonra yonetimdir. Kusura bakmayın ama bu hoca dala kendini geliştirmedi ders aldıgı yok defolsunartık guvenmiyorum hiç bu oyuncunun gondermesinden sonra Ertugrulcular hadi destek vermeye devam edin hala adam adam gibi adamdır ama icratı adam gibi değil .. Hiç bi yanlışından ders almıyor bizi kandrıyor sadece bide ona destek verelim devam edelim bole onlarda bizi ayak ustu ....... anlayan anladı.
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |