![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli tabi ki gelicek ve başarılıda olacak ama bakalım bu seyirci böyle mi olacak? Tencere kapak aynı başkanın sinan engin2in karakterinde biri ah BEŞİKTAŞ'ım ahh kimlerin eline kaldın ne hallere geldin Adam utanmadan demeç veriyor evet ben öyle dedim bilmem ne maçı sonrası ama 2 gün sonra aradım nedenini söyledim zaten mustafa denizli benim çok iyi aile dostumdur yıllardır çok sık görüşürüz.. Bu adam futbolculuk yıllarında, Süleyman Seba Başkan zamanlarında kulüpten içeri adım atamamıştır. Transfer edilmemiştir. Şimdi takımın patronu yapılıyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu yazı herşeyi ortaya çıkarıyor. Süleyman Seba kadar Kulübün menfaatlerini düşünen birisi yoktur herhalde
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt aynen denizli bjk ya gelmemliydi.çünkü denizli beşiktaş ı hedeflerine götürecek yapıda değil.şu ana kadar çalıştırdığı tüm takımlarda ya 1 sene en fazla 2 sezon kalmış.sürekliliği yok.yılmaz vural gibi sürekli takım takım dolaşıyor.tamam belki bu sezon bjk yı şampiyon da yapabilir ama 2. sezonda ne olacağı belli değil.kariyeri boyunca inişli çıkışlı bir grafiği var.beşiktaş ın uzun süreli hedeflerine ulaşmasını sağlayacak yapıda biri değil.belki yönetim de sadece bu sezonu düşünerek biz sadece şampiyon olalım gerisi önemli değil diye bir düşünceye hakimse buna da diyecek birşey yok.her ne kadar iyi bir teknik adam olarak kabul etmesem de denizli yi bir bjk lı olarak destekleyeceğim.umarım bjk ya hayırlı olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | içimdeki Beşiktaş heyecanı azalıyor gitgide doğru yapılan şeylere tabi ki evet ama biraz tutarlı olmak lazım değil mi ilkokul çocuklarını kandırmıyorsun ya sen
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu kaosun en güzel tarafı Sinan Engin'in istifası , bardağın dolu tarafınada bakmak lazım... peki tek bir soru YD ye saygi duyan bir kisi var mi? Seba ya saygi duymayan var mi? benim Beşiktaşliligim budur ben Besiktas Baskanina saygi duymak isterim yoksa basarisizmis degilmis borc varmis beni o kadar etkilemez ben taraftarim kongre uyesi degil sirf o yuzden kongre uyesi olup olmamayi düsünüyorum benim baktığim nokta budur pele materzzi ajax 3-5-2 4-4-2 beni bağlamaz...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. Konu JönTürk tarafından (09-10-2008 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | o konuda sana katılıyorum sinandan kurtulduk bu da bir hikmettir
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Seba varken Beşiktaşlı olmak bir onurdu ama Demirören varken bir utanç
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kurumlar kişilerle değil,kişiler kurumlarla yücelir..Kurumların yüceliği kişilerle ölçülmez....Beşiktaşımız ,kim tarafında yönetilirse yönetilsin,taraftarına her zaman onur ve gurur verir...verecektir de...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İnşallah ama her an ipin ucunda ilk puan kaybında diken üstünde olacak zor bir fikstürede giriyoruz bu ara inşallah hepimiz yanılırız ama ........!!!!
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |