![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | başlıktan gerçekten istifa etti sandım ![]() ![]()
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam gibi adam takımını kucaklayacak birisi gelsin isim vermiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen bende ![]() ![]() Bence mubariz mansimov olmalı.Adamın serveti rus abramovicinkiyle kıyaslanıyor.Çok ii bir mal varlığı var ve iyi bir idareci olur düşüncesindeyim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu laf geçerli değil bu konu için. Sonrasını düşünmeden hareket etmek hiçbir zaman yarar getirmez. Bir hamle yapıyorsanız gerisini getirmeniz gerekir. İleriyi her zaman düşünmeli ve plan yapmalı, bende bu açıdan Demirörenin en geç bu sezon sonunda istifa edeceğini düşünerek ileriyle ilgili nabız yoklamaya çalışıyorum. Lütfen katkıda bulunun...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar bilgili keşke
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben prosfosyonel yoneticiler tarafindan yonetilmesi taraftariyim genc veya yasli olabilir ama tuzuk ve futbol hukuku icersinde isinigercekten iyi yapailecek genc yasli farketmez yoneticilik ustune okumus insanlarin yonetmesi taraftariyim basin sozcusu iletisimden sorumlu insanlar en az 5 yil bu gorevlerde calismis insanlardan olmali baskani kim oldugunun onemi olmayacak levent erdogan gibi konusma ozurlusundense klubun avukatligini hakketen yurutebilecek hukuk olarak herseyi bilen klubu ezdirmeyn yapilan sozlesmenin sadece ilk sayfasini degil tamamini okuyup sonunda klubu zarara ugratcak maddelerde arindirabilen insanlar bunlarin hepsi profosyonelerden olusursa besiktasin sirti yere gelmez eger btn klupler benim dedidigim bu duzeyde ynetilirse turk futbolunun sirti yre gelmez ama bunlari yapaiyoruz malesef yapamayiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |