![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçmalıkk.Aydın karabulutun öyle bir karakterde futbolcu olduğunu sanmıorm.Yalan haber bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Koçum benim Aydin. Alt yapidayken izliyordum bu çocugu, zaten Almanya'dan geldigini hemen belli ediyordu. Kendine iyi bakarsa daha ismini çoook duyariz.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Görmemek sadece göz rahatsızlığıyla ilgili değildir , eğer futboldan anlamıyorsan görmende birşey ifade etmez..! eğer pokeri bilmiyorsan seyretmekten zevk alamazsın..
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben doktora giderim ama umarım Aydın sizleri yanıltmaz. Çünkü gözlük takarım düzelir ama ya siz kanser olursanız (Allah göstermesin) çaresi zor. ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Konu fersahin tarafından (19-07-2008 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hoca sonunda birinin gitmesine engel olabilmiş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Tam tersine Aydın gibi seyir zevki olan bir futbolcu ; kanser olan onu seyredince iyileşir...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Benim tek korkum "boşa geçen 5 senenin ardından bu senenin de boşa geçebilme ihtimali". Yoksa Aydın oynamış oynamamış önemli değil! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aydın'ı göndermek büyük aptallık olurdu zaten...Kaç tane solak oyuncu yetişiyor Allahaşkına, adam gibi bir sol bek, sol açık yok Türkiye'de...Aydın'ın önü çok açık, bazıları gibi kendine yazık edeceğini de düşünmüyorum, Ertuğlul hocada yazık etmez ona...Bu sene iyi bir Aydın izleyeceğimizi düşünüyorum, ondan sonraki seneler ise Beşiktaş'ın en önemli oyuncularından biri olacaktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünyada solak sıkıntısı varken ve aydın gibi gelecek vaadeden bir oyuncu göndermek salaklıktır... Gerçi bizim yönetimimizin ne kadar akıllı olduğu tartışılır ama umarım böyle bir saçmalığa girmezler...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |