![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iii bi transfer olur bncede ii bi futbolcu
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | O paraya Avrupa'dan oyuncu alınır diyoruz da, artık yabancıları tutmak veya transfer etmek yerine planlı şekilde elden çıkarmaya başlasak iyi olacak. Malum yakında sayı düşecek. Akıllı hareket etmeliyiz. Mehmet Topuz'u sağ açıkta da orta sahanın ortasında da değerlendirebiliriz. Fizik gücü yüksek, teknik, savaşan, hırslı ve Türk.. Daha ne istiyoruz ki? 6-7 milyon avroya kapatabilirsek giden paraya hiç üzülmem.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Topuz son dönemlerde berbat bir performans sergiliyor.. Alıp da ne yapacaksınız ki bu adamı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | topuzu alacagina kayserinin nijeryalisini alsinlar ben boyle bi futbolcu gormedim 100 metreciler gibi resmen adam birde teknik topu yere indirmesi vurusu kayseri 1 e almis simdi en az 4-5 ister
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |