![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeş emeğine sağlık gercekten futbolcularımız hakkında güsel şeyler yazmıssın ins dikkate alıpta uygularlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dostum saydigin isimler arasinda tek ovguye layik olan holosko Allah askina sen soyle adamlar ne yapsin senin futbolcularin bu kadar kalitesiz olursa.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gokhan zan icin cok iyi defans oyuncusudur diye yazmissin.hakan icin de cok iyi bir kaleci.refleksleri cok iyi falan.bu yazdiklarina sen inaniyor musun da millet inansin.
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bende yaptımm
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aarkadaşlar lutfen herkes atsın,kulubumuzun tanıtımı icin cok onemli.Bu tur seyler bizim ulkemizde pek ilgi gormuyor fakat yurt dısında bu islerle ugrasan profesyonel adamlar var.Bu cok buyuk bir tanıtım olayı.Ben de bizim icin ugrasıyorum,sizde biraz yardımcı olun.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben yazının aynısı kopyalayıp maille şu an gönderdim. Fifa yada başka oyun oynamam fakat oyun içinde olsa beşiktaşımın diğerlerinden aşağıda kalmasına müsade etmem. Teşekkürler uyarın ve hazır yazın için. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Onlar bizim 8-0 liverpool maçını izleyerek skill leri belirler bence.Skill i yükseltilecek tek oyuncu Tello bence. Bide en uyuz olduğum olay; PES 2008 de Tello'nun Freekick accuracy si 81,shoot power 83. Eski oyun WE 7 de freekick accuracy 91,shoot power 91 miş. Gerçeği WE 7 deki gibi olmalı.Bide özellikle bize geldikten sonra adamın freekick golleri ve assistleri anormal olarak arttı.O yüzden PES 2009 da WE 7 deki gibi olmalı.
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |