![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Suratsız insana benzeyen mahluk...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Sadece şunu söylemek istiyorum önce fenerbahçe golü atınca aman nolucak ki diye tepki verdim bi an pek umursamadım çünkü görünen o ki daha çok yenilecek bu sene fener nasılsa ama sonra golden sonra kocaelisporlu oyuncuların yüzlerini gördüm yılmaz vuralı gördüm bi anda fikrim değişti evet inanılmaz şaibeli bi maç ama fener o kadar gözümde ufalmışki bu şekilde maç kazandıklarında bile önemsemez hale gelmişim.Hakem içinse diyecek tek şeyim şudur bu kadar insanın emekleriyle oynayıp ki bunu ilk kez yapmıyor üzerindeki formayla maç yönettikçe insanlığına diyecek laf bulamıyorum.Hayatımda hiç bi insana bela okumadım bugüne kadar herhangi birine en ağır küfürüde ederim ama anlık sinirdendir ama asla bela okumamıştım bugüne kadar kocaelisporlu oyuncuları ve yılmaz vuralı gördükten sonra Bülent yıldırım için tek şunu söylüyorum Allah belanı versin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakeme bak ya resmen yedi kocaelinin hakkini hele eziklerin ilk golunden once faul iki metreden vermedi o top gitti gol oldu birde dikkat ettim kocaelili bazi futbolcular bayagi bir hatali pas verdiler yani kaleciye geri pas yapiyor daha atmadan on fenerli ceza sahasina dogru yoneliyor goz gore atiyor genede burada bir tuhaflik var birde yedkleri son golde adamlar karsi kalede tac atiyor hooop pas ve rakibe ve goll hemde son dakika bitmis uzatmanin uzatmasinin uzatmasini oynatiyor duduklenmis hakem | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim belediye macinda 2 golumuzu vermeyen s....iz degil mi bu i... valla onu bizim maca bi daha verirlerse yemin ediyorum ki maca gitmem hangi mac olursa olsun farketmez ...soyadida kendide saibeli bence mal varligi arastirilmali bu hakemin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hangi yıldırımdan hayır gelmişki şuana kadar...
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |