![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla trt1 de maç skoruna baktım durdum saat ilerliyo maç bitti gelmiyordu 9:01 oldu gol geldi sonra dedimki eşime fb gol atıncaya kadar oynattı dedim yok dedi değildir bende dedimki +7 atmadı ise adımı değiştireceğim dedi sonuçta +6 imiş bir dakika için ismimi değiştirmeyeyim dedim bu fbnin ligden kopmaması için yapılan ayaklar 3 maç kazandılar birinde 9 kişiye birinde 10 kişiye karşı biride malum hakemin maçı fazla uzuatmasıyla aslında burada koca eliyede kızdım ulan maç 2-2 iki son saniyelerde kontradan yediler salaklar taman 3 puana oynarsın anlarımda 2-2 ye getirmişin artık maç bitti bitecek hala topu taçtan auta atamıyorsan sanada açımazlar
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenerin ligden kopmaması için gerekirse maçlar 8 dakika uzatılır. Operasyonun adı budur. Kocaeliye geçmiş olsun. Servet'in Trabzona eliyle attığı gol. 8 dakika uzatma ![]() EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ. MAÇLAR EN FAZLA 5 DAKİKA UZASIN. MAÇLARI YABANCI HAKEMLER YÖNETSİN. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oyle bi sey soylemek istiyorum ki bu ...... a daha onceden hic kimse icin soylememis olsun o kdar nefrt edyrm bu insandan
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz ne kadar konusursak konusalım bos önemli olan bizim kazanıp önümüze bakmamız noldu azize neden kayseri macında sike yapamadı rezil oldu demekki her takıma tutmuyorr ama kocaelinin hakkı yenildi buna diyecek bişi yhok ama bu böyle gitmez elbet bi yerden cıkar mazlum ahı kimsede kalmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | besiktasliya dogru soylemek yakisir adam o uzatmayi oraya cekmete hakliydi kocaelili adamlar yerden kalkmadi uzatma boyunca ben size diyim az bile uzatti maci
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gecen sene gasp edilip zorla gs yi şampiyon yapanlar bunlar deil miydi bizim 10 puanımızı çalıp şaibeli takıma 15 puan takviyesinde bulunanlar deilmiydi bu arkadaşlar? ve bu şampiyonluğuyla övünen şaibeli takımın lokallerinde gecelerinde boy göstermediler mi ? bizim isteğimiz gecen yıldan kalan attığımız nizami gollerimizi iptal etme hastalığını bıraksınlar , bizim maçlarda show yapmaya kalmasınlar , ayrıca kolpa medyada bjk maçlarında ltf hakemi yorumlamasın komik oluyorlar su tesisatçısı ö.üründül 'ali de adamı bırakmadı çok cekti iilk başta az itiyor sonra daha sert itityor aliyi gencler oyuncu ' diyor ; sadece hakemler dil medya da bu olaylara çanak tutuyor bizim maçlarda neredeyse hiç hata olmuyor yada aleyhimize olur hakem hata yapabilir safsatsını bülbüller gibi şakıyolrar , rakipler için tam tersi leyhlerine olur normal olabilir sadece 'hata olabilir' tümceleri 101.yıldaki hataya düşmeyiz yeniden kızgın yağların olduğu kazanlarla kapımızda dolaşmaya başladınız şimdiden ...... KUŞATMA ALTINDA BEŞİKTAŞK ; YAKARIZ BU GEZEGENİ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |