![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kıyas yapılırmı baeh =) güleceim yoktu delgado tamam bitanemizdir ama yiğit ölür meydan kalır, Sergen hangi ortamlara bulaşmış olursa olsun; ayağı Türkiye kimsede yoktur
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sergeni tartışma konusu yapmak çok saçma o türkiyenin gelmiş geçmiş en yetenekli orta saha oyuncusu..büyük maçların adamıydı sergen oyuna sonradan girse de 15 20 dakikada oyunu bitirirdi. delgado sergenin tırnağı olamaz hiç bir konuda. delgadonun sorumluk alıp bize kazandırdığı bir maç hatırlamıyorum ben. delgadonun sahada olması diğer futbolculara güven vermiyor üstelik sergen gerçek bir kaptandı sahada takımı hem rakibe hem hakeme karşı her zaman korumuştu sergeni seviyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | aynen katiliorum bu yzdn bnde sergen yalcin diorum
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burun farkıyla sergen ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçma bi soru olmuş geçrektende. Ama cevaplayalım yine de.. ![]() Delgado Sergen Yalçın'ın yanında devede kulak kalır ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |