![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yorumlarınızda lütfen daha dikkatli olun, ne olursa olsun bahsettiğiniz kişi Beşiktaş Camiasından biri. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lig başlayınca belli olacak hangi oyuncuların yıldız olduğu Konu sheker tarafından (25-07-2008 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kafası rahat olan bır takımda gol kralı olursun ama sampıyonluk kovalayan bı takımda atacagı gol 10 gecmez
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adam maffia'dan baska birsey degil, futbol'dan anlayis 0 Git gordanlarla ugras Guïza kimmis, Alex kimmis, Fenerdeki her oyuncu kimmis diyosun ama adamlarin muhtesem takimi var ne dersen de besiktas böyle gidisle Trabzonspor gibi olcak ne yazik. O oyunculari alacagina kendi paf takimina bak lütfen, Besiktasta gercekten yildiz parliyor, bakin Fahriye ne oldu.. Yazik. Besiktasin basindakiler gercekten taraftari uzuyor ve kara yollara gidiyoruz bu gidisle.
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben askerdeydim ondan tanımıyorum ama ispamya gol kralı kimler gitti orada tutunamadı ama bizdeki 3 yıldızda boş değil belki ondan iyiler ama bu sene transfer edilmedilerki neden kıyaslıyorki 2 sıradan oyuncu ve verilen 9,2 milyon avro o paraya tek bi,r tane stoper alınırdı ama 10 sene burada oynardı ama ne rde o araştırma ekibi varsa yoksa ben alırım bu sistem çökmeli artık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk kez doğru bişey söylemiş bencede güiza aman aman bi topçu değil delgado-bobo -holosko dan herhengi birisiyle takas edelim dense üstüne para isterim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dediklerinin altına imzamı atarım.Çok doğru demişsin.Sinan Engin başkalarına laf atacağına önce takımda düzeni sağlasın.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yav bi kardeşim susun sizleri tanıdık yok yeni topçular şöle yok böle konuşmayın ligler başlasın hep beraber göreceğiz yani kombine satamadık die bizim gözümüze güzel gözükebilmek için yapmayın böle açıklamalar adamlar getirmiş işte guiza yı tr hariç çok sayıda ülke biliyodur çünkü ispanya ligi dünyanın bütün tv lerinde gözüküyodur türkler duymamış pek önemli diil fb duymuşki getirmiş sen kendi getirdiklerine bak bu sene adam gibi bi takım olmazsa seyredilecek ı o zaman görürüz seni sinan efendi her şey beşiktaş için
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kendisi besiktasa bu adami getirseydi o zmn ne derdi kim bilir yildiz degil ay dede ![]()
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |