![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk tv maçı nezman yayınlar (banttan) bilen warmı
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | maça 7 yabancıyla başladık bu kadroyla ligde oynamanın mümkünatı yok bildiğiniz gibi kaldı ki maçı izledim evet Beşiktaş geçen sezona göre daha derli toplu en azından daha çok pas yapıyo kanatlara adam kaçırıyor geçen seneye ekstra olarak fakat yediğimiz gol duran toptan ve yine düşündürücü.Bana kalırsa zapo kesinlikle bi zago değil bunu çok yürekten söylüyorum tarzları bile benzemiyo. Zago çok iyi oyun kurabilen bi defans oyuncusuydu kıyaslamak yerinde olmaz zaten çıkan yazılar için konuşuyorum bunu.Haricinde Aydın ve Holosko çok iyidilerbi pozisyonda dikkatimi çekti holosko bir gol kaçırdı kornere gitti top dönen kornerden sora kontra atak yedik ve gol pozisyonunu engelleyen defansa kadar 90 metre koşan Holoskoydu yine. Delgadoda pek bi değişiklik yok fakat incemanla çok iyi anlaşıyolar gerçi bunu spikerde çok tekrarladı çalıntı gibi oldu ama hakkaten öyle işin özü şuki tello geçen sezonki performansını tutturursa ve cisse birazcık daha etkili oynarsa bu sene ligde iyi bi takım görüntüsü sergileriz geçen seneki gibi son dakikalarda gelen gollerle değil net skorlarla maç kazanırız görüntüsü veriyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be biz neymişiz .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi belli oldu takım hazır mı değil mi die kesinlikle hazır lige bi de öbür maçlarıda yenersek kimse çıkamaz
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tü tü tü ma$allah...nazar değmesin... ![]() ![]() ![]() umarım ligde de böle devam ederiz.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kardeş yarın yada pazartesi gece saat 2-3 verebilir ama emın deilim
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir futbol umutlandım sahsen böyle oynuyalım ligde süper oluruz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |