![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #22 | ||
|    ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 51  
				 Tecrübe Puanı: 30   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     işte beşiktaşın özeti doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar duygusal değil gerçekleri yazmış.    
				__________________   ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.  |  ||
|   |        |  
|    |  #23 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     altına imza atılacak bir yazı olmuş....    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #24 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     yapılan transferler ve teknik açıdan hiç mi  yorumda bulunamaz bir insan ya.  eleştirdiği yönetim, bundan önceki şampiyon olur dediği yönetimle aynı, bir andamı  yönetilemiyor oldu bu takım??bun alternatifsiz bir kadroymuş bu yıl , alınan oyuncuları izleyipdemi söyledi acaba bu lafı. çok merak ediyorum .Açıkcası  birde Kazım Kanat'ın beşiktaslılığı konusunda çok şüpheliyim  sevenlerin yada güvenenlerin yorumlarınada sonsuz saygı duyuyorum..    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #27 | ||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     besiktasim senin gibi orumcek beyinli yazarlarla 1 adim ileri gidemez saga sola sinana ertugrula laf soyleyeceginize besiktas medyasi olarak once kendinize ceki duzen verin adam olun adam gibi olun ondan sonra saga sola bok atarsiniz    
				__________________   Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)  |  ||
|   |        |  
|    |  #28 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     kazım kanat'ın yorumlarını ciddiye alınacak düzeyde bulmuyorum, bazı kesimlere ii görünmek için çok popüler ve genel yorumlar yapıyor    
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #29 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     vallah katilmamak elde degill...    
				__________________   Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |