![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yil bizim yilimiz olacak savulun lämm ezikler ve cinconlarrr herkes saga gecsin ve hazir olda beklesin kartal geliyor kartalll bu daha baslangic
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gerçekten bu galibiyetten önce takımı çok beğendim. ama en önmemlisi bobonun deparı mütkişti gerçekten süperdi bi baktım bordon yerlerde sürünüyo heal olsun be koçum benm adamım yaa işte sen busun adamı yerlere serdin yıkılmadın.helal olsın uzun be bobom. takım gerçekten çok iyiydi bol pozsyonlar bulduk fazla pozisyon vermedik. zaten golde öle karambolden geldi pek pozisyon yoktu yani. he böle devam eder inş.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da Silva BOBÔ ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İste en buyuk korkum bu. Hakemler gecen seneki gibi katliam yapmazlar umarım. Gercekten cok canımız yandı. İlk once puanlarımızı gasp ediyorlar. Taraftar tepki verincede saha kapama ve para cezası. Cift yonlu kıyım !! Bizim kadar bicilen baska bir takım yoktur futbol tarihinde. Objektif olarak son 5 seneye bakmak yeterli. Lucescu Turkiyede donen dolapları soylemisti zaten. Hepsindede haklıydı yuzde yuz!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |