![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ama gelse güzel olur hani
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yha yalansa ne yapacağız nerden çıktı bu haber? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sayın Başkan Yıldırım Demirören Mehmet Topuz'u alsın.Orta saha makina gibi olur.Hasılat tavan yapar.Rakipler daha kolay pes eder.Ligi,kupayı,rahat alırız.Şampiyonlar ligine kalarak zaten tüm masraflarını çıkartırız.Ha bu arada UEFA da da yarı final,veya final oynarız derim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yalandır yaa, Kayseri yönetimi inat işte, istedikleri bonservis bedelini veren olmazsa hayatta satmazlar, o kadar parayıda kimse vermez, yazıktır günahtır o paralara...Belki Demirören bir çılgınlık yapabilir ama zor ihtimal yine de... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | MEHMET TOPUZ SIRADAN BİR OYUNCU BUYUK TAKIM OYUNCUSU DEĞİL KAYSERİ ONU BUYUTUYO SIRADAN BİR OYUNCU ALIRLARSA HEMDE O PARAYA ÇOK PİŞMAN OLURLAR TOPUZUN PİYASA DEĞERİ EN FAZLA 1MİLYON 250 BİN DOLAR BONSERVİSİ, OYUNCUYADA EN FAZLA 750 BİN DOLAR VERİLMESİ GEREKİR O PARAYA ALAN ENAYİLİK EDER. BİZİM GERZEK YONETİCİLER İNŞALLAH ALMAZLAR BALON TRANSFER OLUR.... FATİH TEKKEYİDE ALMASINLAR YAŞI 31 O BONSERVİS VERİLMEZ O YAŞLI ADAMA İLHAN MANSIZA TEKLİF YAPSINLAR BEŞİKTAŞTA BEDAVA OYNAR ....MEHMET TOPUZU DA O KADAR ABARTMAYALIM SERGENİN 1/10 U AYARINDA BİR FUTBOLCU FAHRİ TATANDAN 1 GÖMLEK ÜSTÜN O KADAR.........UGUR İNCEMAN BENCE ONDAN DAHA KALİTELİ HERKES GORECEK ...........
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Topuz kesinlikle sıradan bi futbolcu degil. O kadar eder mi etmez mi tartısılır ama cok saglam futbolcu. Fener macında itlere oyle bir saldırdıki bu adam bizim takımda olmalı dedim. Yonetim ne yap et al su adamı baska transfer istemiyoruz. Takım ucar ucar!!!
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |