![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu sistem le devam edilecekse, s. kurtuluşun ve üzülmezin yerine en az 3 gömlek daha kalitelileri ve mumkunse tecrübeli olsun ( yaşı genç de olsa tecrübeli olsun ). delgadoyu isteyen var ise ve iyide para veriyorlarsa şimdiden çalışmalara başlansın ve yerine çok daha etkili bir oyuncu getirilsin. eli belinde gezmeyen ve takımı için yüreği ile oynayan. Ayrıca bobo mutlaka satılsın ve yerine Türk santrafor alınsın ( fatih tekke ) bu değişiklikler lüks yada fantazi değil elzemdir. Kadroda revizyon yapılmayacak ise de mevcut oyuncu kadrosunun mutlak suretle form grafiğini yukarı çekme mecburiyeti var, birkaç oyuncu dışında inanılmaz formsuz bir takımız. Burada yada medyada yada statta farketmez camia artık hoca ve yonetimi öldürücü bitirici eleştiriyi bırakıp kenetlensin ( bunu yazan ben demiröreni hiçbir zaman beğenmemiş bir beşiktaşlıyım. ). bugun yapılacak kaos ortamından zararlı sadece BEŞİKTAŞIM çıkar. adam gibi yonetim kadrosu kurulur ve iyi bir muhalefetle seçim zamanı aday olur, kongrede gereğini yapar, şuan hiç sırası değil. Ayrıca Ertğrulun en buyuk sempatizanı olsamda suanda Mustafa hocaya sahip çıkılması taraftarıyım, onun tecrubesi, karizması ve yeteneği ile entellektüel kişiliği takımı başarıya götürecek kapasitededir. Eleştiri dozunda yapıldığında bir anlam kazanır, aksi halde manasını yitirir ve sevimsiz olur. Herkese sevgiler ve saygılar. Güzel günler yakın bence hepimiz böyle düşünelim.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sağ bek kesin alınmalı. 3lü defans oynanacaksa solbek ileri geri-giden adam da lazım serice yol verilir yabancı sıkıntısı da var. ama bana göre dörtlü defansa dönülmeli seric fena da deil ibodan daha iyi en azından iyi bi türk bulunmazsa kalmalı delgadoya ya yol verilir ya da yedek bekler bu durumda yabancı kontenjanından dolayı iyi düşünülüp karar verilmeli ortasahada sıkıntı var nasıl çözülür iyi bi türk bulmak (çift yönlü giunti gibi) zor. iyi bi yabancı alınabilir. denizli oynatacağı oyun düzenine göre karar vermeli hala değişik varyasyonlar yapıyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | --------------------------Rüştü------------------------------- Ekrem Dağ--------Sivok------Zapotochny----Emre Özkan --------------------------Cisse(Delgado)------------------- ----------S.Özkan--------Uğur------------Tello--------- -----------------Holosko-----------Bobo--------------- Risk alınacak dakikalarda Cisse yerine Delgado girer ve/veya Emre özkan'ın yerine Aydın Karabulut girer, Tello solbeke geçer. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |