![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Scala , Daum , Lucescu , Delbosque , Rıza Çalımbay, Tigana ,Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli .... bunların hiçbiri anlamıyor bu işten bir sen anlıyorsun demekki , hepsi İbrahim'i oynattı çünkü
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hüsranların hüsranlarını oynadılar bu maçda holosko ve kurtuluş ulennnnn holosko musun tolosko musun nesin sen yawww yeter artık yeterrrrrrrrrr delgado musun melgado musun sana da yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynayınnnnnn lennnnnnnn oyununuzu artık oynayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado ve serdar kurtuluş haricinde hepsi iyiydi.Bence Ekrem oynamalıydı.İbrahim M.D.'den sonraaki ilk üç maçına oranla biraz daha cansızdı.ama tabi hocanın bunu görmesi için bu maçın oynanması gerekiyordu.Haftaya bence Ekrem oynamalı
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen yha bu serdar kurtuluşa nasıl sabrediyor ben anlamıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben serdara kızmıorum Çünkü o 3-4-*3te sağ acık olmaz bu ronaldinhoyu sol beke cekmek gibi birsey. Malesef serdar tipik bir 4-4-2 beki. O kanadı tek basına kullanacak bir adam değil. Bosuna kızmayın onu orda oynatanda suc. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Delgado'dan zaten Metalist maçından sonra tamamen ümidi kesmiştim, o maçtada oynamadıysa benim için başka bir maçta oynamış hiç farketmez...Holosko için ise biraz erken, Denizli'ylen birlikte çıkışa geçeceğine inanıyorum, ileri ikilide oynamaya devam etmeli, en azından Bobo'dan daha diri, koşuyor, top tutuyor alıyor gidiyor, Bobo top ezmekten başka bir şey yapmıyor...Nobre-Holo ikilisi gayet iyi bence, ama ortasaha kötü olduğu için onlarda oyundan düşüyor, Denizli ortasahaya önem verirse çok daha iyi maçlar izleriz, Nobre-Holo da gollerini atar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tespitlerin büyük bi çoğunluğu doğru. Berabere de kalsaydık aynı şeyleri sölerdim ben. Dökülüyor futbolcular. Holosko nun kaleye bi şutları var ki 5 yaşındaki çocuğa göstersen pas mı veriyo şu tmu çekiyor die sorar adama..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |